Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Mathilda
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, super bedankt voor dit gesprek. Wat ik in mijn hoofd had klopte helemaal met wat jij mij vertelde. Voel me een stuk beter nu. Ik ga je zeker snel nog eens bellen.
.




Ervaring van Cindy met medium Mathilda   Ervaring van Cindy met medium Mathilda   Ervaring van Cindy geplaatst op 8 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, zojuist ( 25-09-2019 rond 16:40 uur ) hebben we een gesprek gehad over mijn school. Ik heb jou vaker gesproken en iedere keer geef je mij rust, goede adviezen. Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomsten en ik hou je op de hoogte.

Knuffel en kus
Groetjes Bo.




Ervaring van Bo met medium Mathilda   Ervaring van Bo met medium Mathilda   Ervaring van Bo geplaatst op 25 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Beste Mathilda

Ik heb je vanavond weer gesproken en telkens blaas je me omver. Je wijze raad en inzichten zijn gewoon subliem. Je zit er altijd pal op. Dank u wel.
Dikke merci.




Ervaring van Nina met medium Mathilda   Ervaring van Nina met medium Mathilda   Ervaring van Nina geplaatst op 10 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Matilda, elke keer als ik ergens twijfel over heb of onzeker over iets ben dan bel ik jou om bevestiging of advies te krijgen. Jouw voorspellingen zijn bijna altijd treffend. Ik spreek je nu zeker 5 jaar en al die tijd heb je mij bij alle gebeurtenissen in mijn leven bij gestaan met jou wijze woorden en kloppende voorspellingen. Tot horens. Liefs Hakima.




Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima met medium Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, je bent een lieve vrouw met wijze woorden. Je geeft zeer goede inzichten waar ik iets mee kan. Ik spreek je snel weer als ik een vraag heb.




Ervaring van Nicol met medium Mathilda   Ervaring van Nicol met medium Mathilda   Ervaring van Nicol geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  dank je wel lieverd voor leuk gesprek. veel is herkenbaar en waar spreek later dik kus Brigitte.




Ervaring van brigitte met medium Mathilda   Ervaring van brigitte met medium Mathilda   Ervaring van brigitte geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, je hebt mij verheldering en antwoorden gegeven die ik wou weten. Je gaf me een maand aan die u niet kon weten. Kracht inzicht en opheldering heeft het mij gegeven. Raakte me diep, ik bel u zeker weer een keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van Thia met medium Mathilda   Ervaring van Thia met medium Mathilda   Ervaring van Thia geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Beste Mathilda, je kan echt de kern van de zaak verwoorden. Ik wacht nu af tot november. bedankt. groetjes kat.




Ervaring van kat met medium Mathilda   Ervaring van kat met medium Mathilda   Ervaring van kat geplaatst op 28 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Zojuist heb ik Matheid gesproken, wat een lieve eerlijke vrouw. Ze omschreef de situatie zoals het is, was direct raak zonder dat ik haar iets vertelde. Een vrouw met kracht EN bemoediging en advies. Dank je wel lieve Matilda een kus en een knuffel. Joy.




Ervaring van Joy met medium Mathilda   Ervaring van Joy met medium Mathilda   Ervaring van Joy geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Ik heb voor de eerste keer met jou gesproken, ik wacht op de resultaten van je voorspellingen.

Ik bel je zeker nog eens terug , je bent een zeer toffe vrouw om mee te praten.

Groetjes Inge.




Ervaring van Inge met medium Mathilda   Ervaring van Inge met medium Mathilda   Ervaring van Inge geplaatst op 17 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met medium Mathilda   Ervaring van Sel met medium Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met medium Mathilda   Ervaring van karolien met medium Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met medium Mathilda   Ervaring van Carolien met medium Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. met medium Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met medium Mathilda   Ervaring van B met medium Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Net een gesprek gehad met Mathilde. De verbinding was niet zo goed maar ze gaf wel enkele rake dingen mee. Ik ben tevreden.




Ervaring van Sarah met medium Mathilda   Ervaring van Sarah met medium Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, mensen komen niet zomaar op ons pad ik waardeer erg ons gesprek.
Bedankt voor jouw toelichting over mijn essentie en hond.
Uw informatie komt niet uit de astrale laag doch uit de lichtsferen, ik kan een gesprek met jou enkel aanbevelen.
Lieve groet.




Ervaring van x met medium Mathilda   Ervaring van x met medium Mathilda   Ervaring van x geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Wow, zeker een aanrader. ze kon heel goed invoelen.




Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti met medium Mathilda   Ervaring van Chanti geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Een heel goed gesprek gehad met Mathilde goed advies gekregen. Ga je zeker binnenkort nog bellen.
Gr Linda .




Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda met medium Mathilda   Ervaring van Linda geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda ik heb je zojuist gesproken IK VIND JOU EEN TOPPER .
Wat je zei klopte en gaf mij ook een heel goed gevoel Zal in de toekomst zeker nog bellen met je . Je bent een lief mens en een vakvrouw liefs LIDA.




Ervaring van Lida met medium Mathilda   Ervaring van Lida met medium Mathilda   Ervaring van Lida geplaatst op 13 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, je geeft me veel tips en ziet het zo helder. Je voorspellingen komen uit. Dank je daarvoor.




Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Dank uw wel. Super mooi , : ).Bless u.




Ervaring van Wendy met medium Mathilda   Ervaring van Wendy met medium Mathilda   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Wat ben je toch goed. Kort maar duidelijk. Wat heb ik toch veel aan jouw advies. Topper ben je, Mathilda.




Ervaring van Miek met medium Mathilda   Ervaring van Miek met medium Mathilda   Ervaring van Miek geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  In een woord SUPER.
Voelt zaken heel snel aan, kan het goed overbrengen, praktisch, inlevend.

SUPER. Had er veel aan.

XX Karin.




Ervaring van Karin met medium Mathilda   Ervaring van Karin met medium Mathilda   Ervaring van Karin geplaatst op 2 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, Dankjewel voor het fantastische gesprek. Zo fijn dat iemand je direct begrijpt, voelt en de zaken helder uiteenzet. Het geeft mij zoveel levens geluk en vertrouwen in de gezette stappen. Je bent een bijzonder eerlijk en helder medium. Heel puur.
Al het goeds voor jou.

Liefs G.




Ervaring van g met medium Mathilda   Ervaring van g met medium Mathilda   Ervaring van g geplaatst op 21 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Heel bijzonder Mathilda wat jij allemaal door krijgt. Het klopt precies. Het geeft mij rust dat het uiteindelijk goed gaat komen met mij. Sowieso gaat het al veel beter. Dankzij jouw juiste voorspellingen heb ik vertrouwen in de nabije toekomst.




Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Bedankt voor het duidelijke gesprek Mathilde. En wat super leuk dat je mijn toekomstige opleiding zag. Ben zo blij met deze bevestiging. Liefs i.




Ervaring van I met medium Mathilda   Ervaring van I met medium Mathilda   Ervaring van I geplaatst op 15 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Lieve Mathilda, ik heb u gisterenavond voor de eerste keer gebeld. U hebt contact kunnen maken met Gene zijde en zag 3 mensen bij me staan. Eerst kon ik uw beschrijving niet plaatsen, dan viel het in en viel alles op zijn plaats. Heel erg bedankt voor de bevestiging. Het was een unieke ervaring en klopte ook.
Ik bel u zeker nog terug.
Lieve groetjes.




Ervaring van Vrouw die door 3 mensen wordt beschermd met medium Mathilda   Ervaring van Vrouw die door 3 mensen wordt beschermd met medium Mathilda   Ervaring van Vrouw die door 3 mensen wordt beschermd geplaatst op 9 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Loepzuiver, dik tevreden.




Ervaring van anoniem met medium Mathilda   Ervaring van anoniem met medium Mathilda   Ervaring van anoniem geplaatst op 7 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Heel lief en duidelijk persoon. benoemd de zaken heel treffend .
Super Aanwinst .




Ervaring van anoniem met medium Mathilda   Ervaring van anoniem met medium Mathilda   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Wat ben je goed Mathilda. Je ziet precies hoe de situatie is en wat je voorspelt komt uit. Geweldig gewoon.




Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilda, jij bent een heel zuiver medium. Jij ziet dingen die echt uitkomen. Je behoort tot de top van deze lijn.




Ervaring van Min met medium Mathilda   Ervaring van Min met medium Mathilda   Ervaring van Min geplaatst op 30 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Voor de tweede keer contact gehad .en weer was het precies raak.




Ervaring van Sarah met medium Mathilda   Ervaring van Sarah met medium Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 21 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met medium Mathilda
  Ervaring met medium Mathilda
  Mathilde is een heel prettig iemand om te bellen. Zij is rustig, respectvol en zij geeft goed de essentie weer van wat zij ziet. Ik raad haar daarom aan als nieuwe aanwinst op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem met medium Mathilda   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden