Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze mediums uit Rotterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Gisteren belde ik met de vraag over een toets.
Jij zei ja het lukt wel, alleen is het een beetje moeilijk.
Je had zoals altijd gelijk.
Het was best pittig maar ik heb het gehaald.
Bedankt weer voor je mooie voorspelling.
Liefs
S.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Coen
  Ervaring met medium Coen
  Lieve Coen, bedankt voor het gesprek. Je zag al gelijk veranderingen, zeer positief. Ik spreek je gauw weer. Liefs S.




Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem met medium Coen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coen  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Lieve Karine,
Ik spreek je soms wekelijks als ik het even niet meer weet.
Nou je had gelijk over mijn zoon.
Alles wat je zei is waar en uitgekomen.
Dankjewel.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Stientje
  Ervaring met medium Stientje
  Lieve Stientje,
Ik bel je geregeld op omdat ik je topmedium vind. Je bent eerlijk in het geven van je adviezen en je voorspellingen zijn komen altijd uit. Dank je wel. Tot gauw weer.




Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana met medium Stientje   Ervaring van Diana geplaatst op 13 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Stientje  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Ik bel je soms wel wekelijks. Ik vroeg je over die opleiding en die vrouw. Nou vandaag gesprek gehad 1 aug. en het ging super goed, je had gelijk. Dank je wel lieve Karine. Liefs S.




Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S met medium Karine   Ervaring van S geplaatst op 1 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Dank je wel Karine.
Een voorspelling is weer uitgekomen.
Het blijft me verbazen wat jij ziet en voelt.
Je bent waanzinnig goed en je blijft altijd bij je standpunt.
Ik bel je snel weer.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette, ik kom er voorlopig helaas niet doorheen om u te bereiken. Moet een snellere telefoon hebben denk ik. Haha. Er zijn een paar ontwikkelingen geweest in de situatie die ik graag aan u wil vertellen. Wellicht krijg ik u binnenkort wel aan de lijn. Jammer om te lezen dat u ziek bent geweest. Hopelijk benf u nu weer helemaal opgeknapt. Tot gauw.




Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Yasmin
  Ervaring met medium Yasmin
  Lieve Yasmin,

Wat wist je veel te vertellen, je zag gelijk over die andere persoon. Ik ben opgelucht, heel goed gesprek. Je bent een echte aanrader. Je bent meer dan 5 sterren waard. Ik laat je zeker weten.
Suri.




Ervaring van Suri met medium Yasmin   Ervaring van Suri met medium Yasmin   Ervaring van Suri geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Yasmin  


Ervaringen van bezoekers met medium Karine
  Ervaring met medium Karine
  Weer een voorspelling uitgekomen.
Dank je wel lieve Karin.




Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem met medium Karine   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met medium Donna
  Ervaring met medium Donna
  Mijn lieve Donna,
Telefonisch krijg ik je niet te pakken maar met de mail consult van 19-2 heb je me goed geholpen. Ik spreek je nu al jaren en je blijft het zelfde zeggen, wat geweldig.
Bedankt en ik mail je snel weer.
Liefs Sh over R.




Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh met medium Donna   Ervaring van Sh geplaatst op 20 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met medium Tineke
  Ervaring met medium Tineke
  Hallo Tineke, vandaag 29 juli had ik u laat gebeld. Het was een fijn gesprek, u had het zo juist echt heel goed. Ik hoop dat uw voorspellingen uitkomen maar daar heb ik alle vertrouwen in. Mijn excuses hiervoor :-).




Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem met medium Tineke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Heb een half uurtje geleden gebeld met Desteny. Was sceptisch over mediums maar na dit consult ben ik zeker overtuigd! Desteny zei dat ik weer zou bellen. Dat voel ik zelf sterk ook. Ze vertelde mij dingen die ik zelf niet eens wist. Over schoolkeuzes en die soort dingen. Ik raad haar zeker aan, ze weet dingen die ze niet kan weten. Ik ben er echt wel achter dat dit bestaat. Bedankt Desteny voor dit consult!




Ervaring van Femke met medium Desteny   Ervaring van Femke met medium Desteny   Ervaring van Femke geplaatst op 4 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met medium Desteny
  Ervaring met medium Desteny
  Beste Desteny

Bedankt voor het gesprek, ik heb het gesprek als goed ervaren. Je bent erg begrijpend en bied een luisterend oor.




Ervaring van Lianne met medium Desteny   Ervaring van Lianne met medium Desteny   Ervaring van Lianne geplaatst op 4 juli 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden