Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Fennie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Ik mag zeggen dat in de gesprekken met Fennie heb gehad een hele mooi gevoel aan over heb gehouden. Wat nog belangrijker is dat de handvaten die ze gegeven heeft herkenbaar werden en daardoor in de praktijk gebracht worden. Geef deze dame je vertrouwen, dan mag je dezelfde mooie momenten ervaren en handvaten toegereikt krijgen. TOP MEDIUM. dank U voor de mooie gesprekken en uitkijkend naar de komende.




Ervaring van Armand met medium Fennie   Ervaring van Armand met medium Fennie   Ervaring van Armand geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Dankjewel voor je consult :).




Ervaring van s.b met medium Fennie   Ervaring van s.b met medium Fennie   Ervaring van s.b geplaatst op 7 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  lieve vrouw, wijze woorden.
bedankt.
lieve groetjes.




Ervaring van Lies met medium Fennie   Ervaring van Lies met medium Fennie   Ervaring van Lies geplaatst op 26 september 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  dank voor de duidelijke beelden. en open tips.




Ervaring van am met medium Fennie   Ervaring van am met medium Fennie   Ervaring van am geplaatst op 12 mei 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Bedankt Fennie voor het e-mail consult. Het was een kort maar duidelijk antwoord, en het klopte ook precies. Angstig genoeg. Maar soms moet je het van een ander horen voordat je het beseft waar problemen liggen.




Ervaring van Ferry met medium Fennie   Ervaring van Ferry met medium Fennie   Ervaring van Ferry geplaatst op 1 maart 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Lieve fennie, ik heb vandaag een waardevol gesprek met je gehad. De antwoorden die je me gaf, waren zeer duidelijk, maar ook heel erg gevoelig. Ik wil je bedanken voor het goede gesprek.
Liefs sharon.




Ervaring van Sharon met medium Fennie   Ervaring van Sharon met medium Fennie   Ervaring van Sharon geplaatst op 15 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Bedankt lieve dame voor het aangename en leerrijk gesprek. Ik kom er wel met kleine stapjes en van dag tot dag. Grtjs iris xxx .




Ervaring van Iris van BelgiŽ ???? met medium Fennie   Ervaring van Iris van BelgiŽ ???? met medium Fennie   Ervaring van Iris van BelgiŽ ???? geplaatst op 7 februari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Zeer overtuigend en de dingen zijn waar. heb het nooit ergens over gehad maar alles wat ze vertelde is waar. ze wist het allemaal .




Ervaring van lex met medium Fennie   Ervaring van lex met medium Fennie   Ervaring van lex geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Dank je wel fennie. voor je mooie en warme woorden die naar me uitgesproken hebt.




Ervaring van Sharon met medium Fennie   Ervaring van Sharon met medium Fennie   Ervaring van Sharon geplaatst op 11 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Bedankt lieve dame.
Ik moet nog even door de zure appel bijten maar ik weet dat het allemaal goed komt.
Bedankt voor je steun en toeverlaat. Xxx .




Ervaring van Iris met medium Fennie   Ervaring van Iris met medium Fennie   Ervaring van Iris geplaatst op 10 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  


Ervaringen van bezoekers met medium Fennie
  Ervaring met medium Fennie
  Hallo dag Fennie. mooie voorspelling en ga dat doen om minder zelfzeker te zijn. zo weet ik dat ik mijn doel zal bereiken. Liefs Catherine.




Ervaring van catherine met medium Fennie   Ervaring van catherine met medium Fennie   Ervaring van catherine geplaatst op 7 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Fennie  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden