Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique ik wil je bedanken voor je redding ik hoop over 5 weken iets te horen en verhuis ook iets ik zal je zeker nog vertellen hoe is verlopen je bent duidelijk kort met uw antwoorden en erg betrokken met iemand wil je erg bedanken er voor warme groet tot bellens




Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique. Iedere keer als ik jou spreek krijg ik weer hoop in de toekomst. Je bent echt een schat zo kalm en door jou word ik weer rustig. Ik hoop zo erg dat jou voorspelling weer uit mag komen. Ik bel je snel weer. xx




Ervaring van xx met medium Monique   Ervaring van xx met medium Monique   Ervaring van xx geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Medium Monique weet heel goed hoe me gerust te stellen. Ze had alles ook heel erg goed gezien.




Ervaring van Omata met medium Monique   Ervaring van Omata met medium Monique   Ervaring van Omata geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Voorspelling is uitgekomen. Tijdstip klopt helemaal. bedankt




Ervaring van ana met medium Monique   Ervaring van ana met medium Monique   Ervaring van ana geplaatst op 29 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique wil je erg bedanken voor de korte reading. zal je zeker weer bellen als het achter de rug is had weinig beltegoed je was erg betrokken. vond ik super xx. hoop dat ik snel met u kan delen de uitkomst.




Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  ONGELOOFLIJK Monique hoe vaak jij de laatste tijd als goed zat met je voorspellingen! Zo ook gisteren weer. je zag contact komen op gisteren, niet op eergisteren en niet op vandaag, maar wel gisteren zei je. En ja hoor. Eergisteren niets, vandaag ook niet, maar gisteren vrijdag
wel.
Strafe dame.
Dank je wel. Ik bel je gauw weer voor het vervolg.

Liefs




Ervaring van ... met medium Monique   Ervaring van ... met medium Monique   Ervaring van ... geplaatst op 8 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique heeft me echt verbaasd met haar vermogen om inzichten te geven in mijn leven. Ze was erg vriendelijk en begripvol en ze heeft me echt geholpen om meer helderheid te krijgen.




Ervaring van Carine met medium Monique   Ervaring van Carine met medium Monique   Ervaring van Carine geplaatst op 7 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is zeer goed. Ze wist de zaken ivm met de opdracht die ik zou graag wou te benoemen. Uiteindelijk is dit uitgekomen.




Ervaring van Anomiem met medium Monique   Ervaring van Anomiem met medium Monique   Ervaring van Anomiem geplaatst op 5 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is duidelijk, krachtig en to the point in haar reading. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Het klopt allemaal wat ze voelt en ziet.
Ze draait er niet omheen maar vertelt jou waar het op staat.
Ze heeft mij de bevestiging gegeven dat mijn onderbuikgevoel klopt.
Dankjewel x.




Ervaring van Lyn met medium Monique   Ervaring van Lyn met medium Monique   Ervaring van Lyn geplaatst op 4 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique,

Ik wil je enorm bedanken voor het gesprek.

Je hebt goed ingevoeld en gezien met duidelijke details hoe hij in mekaar zit en op dit moment in zijn vel zit.

Met jouw inzichten heb jij mij de duidelijkheid gegeven en geadviseerd hoe hiermee om te gaan.

Ik dank je enorm en we houden contact bij ontwikkelingen of eventuele vragen.






Ervaring van Joy met medium Monique   Ervaring van Joy met medium Monique   Ervaring van Joy geplaatst op 3 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi Monique,

Hij heeft mij gebeld.
Zoals jij voorspeld had.
Wauw geen woorden voor.
Bel je snel.

Xxx.




Ervaring van Bloempje  met medium Monique   Ervaring van Bloempje  met medium Monique   Ervaring van Bloempje geplaatst op 3 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Bedankt Monique soms zijn woorden zo moeilijk maar je hebt mijn vraag gesteld vooralleer ik t kon verwoorden jij bent een topper.




Ervaring van Anoniempje met medium Monique   Ervaring van Anoniempje met medium Monique   Ervaring van Anoniempje geplaatst op 2 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hoi monique,

De datum dat jij mij doorgaf klopte echt. Ik bel je heel snel weer. Heel erg bedankt.

Gr J




Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J met medium Monique   Ervaring van J geplaatst op 1 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique weer had je gelijk je verteldde me halfweg deze maand, je zal hem zien volgende week want in de dag zit een 2 en ja hoor gisteren zag ik hem terug en het was een heel fijne avond. Liefs Caroline




Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 25 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique
Wat een klasse dame zeg, wat zei wist te vertellen ongelooflijk moet nog wel eventjes geduld hebben maar hier twijfel ik geen moment aan dat het zal uitkomen, en zo gedetailleerd voor mij meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Mar met medium Monique   Ervaring van Mar met medium Monique   Ervaring van Mar geplaatst op 22 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Dag lieve mevrouw. Ik wou even graag met u delen dat hij (mijn grote liefde) waar we vannacht over hebben gesproken. Inderdaad precies op de tijd dat u aangaf mij heeft gecontacteerd. U bent echt super goed he. Ik vindt dit echt geweldig. Dank u enorm.




Ervaring van Iggy met medium Monique   Ervaring van Iggy met medium Monique   Ervaring van Iggy geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique ,
Bedankt voor je rake voorspellingen in tijd .iedere keer weer zit je er bovenop IVM situatie liefde met mijn vriendin en de vervelende moeder
Ik houdt u op de hoogte en bedankt om er te zijn




Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N geplaatst op 27 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Thanks Monique, ik laat het je weten als het uitgekomen is. Lieve groetjes van J




Ervaring van Joyce met medium Monique   Ervaring van Joyce met medium Monique   Ervaring van Joyce geplaatst op 21 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Dankjewel Monique voor je extra geduld met
Dank u wel voor de wijze adviezen. Fijn je aan de lijn te hebben gehad.
A.




Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem  met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Het zijn de kleine dingen die je doorkrijgt, maar het is zo mooi, zo intens. Dank daarvoor Monique. Xx.




Ervaring van Jannie met medium Monique   Ervaring van Jannie met medium Monique   Ervaring van Jannie geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique jouw voorspelling is uitgekomen tot op de dag wauw. Ik hoop je heel snel te kunnen spreken.




Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N met medium Monique   Ervaring van N geplaatst op 28 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Wauw wauw WAUW! Lieverd, voor de zoveelste keer .. je voorspelling is uitgekomen. Ik heb je vandaag gesproken en je zei dat hij me morgen zou berichten. Hij heeft me vandaag nog bericht. Ik ben benieuwd naar de rest. Ik hou je op de hoogte. Heel veel liefs, de dame en de man in het buitenland. Hopelijk weet je wie ik ben.




Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, wederom heb je gelijk met de tijdsaanduiding. Je zei gisteren over 7 dagen ga je hem zien en ja hoor hij belde net dat hij dan komt. Dankjewel. P




Ervaring van P met medium Monique   Ervaring van P met medium Monique   Ervaring van P geplaatst op 23 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Nog geen uur na je voorspelling is het uitgekomen over het weekend eerst al met de ring die ik zou krijgen en nu dit




Ervaring van Joukje met medium Monique   Ervaring van Joukje met medium Monique   Ervaring van Joukje geplaatst op 20 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hey Monique, je zei de 28ste zie je hem... en ja hoor de 28ste was het ook zo... hoop dat het andere ook uitkomt. Ik hou je op de hoogte en tot heel binnenkort. Alvast een fijne oudejaarsavond gewenst x




Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline  met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 30 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, dankzij jou ben ik weer een stapje verder, bedankt voor alles wat je voor me doet. Grtjes Ster




Ervaring van Sterre met medium Monique   Ervaring van Sterre met medium Monique   Ervaring van Sterre geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hey Monique, ik zou je laten weten of het was uitgekomen, wel bij deze... u zei je ziet hem zaterdag, nou het was een dagje vroeger nl. vrijdag hebben we elkaar gezien :) Je hoort me spoedig terug x




Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 19 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Lieve Monique, ik heb je vaker gesproken over hem. Ik heb je beloofd om opnieuw een recensie achter te laten als je voorspelling zou uitkomen. Bij deze: je hebt wr gelijk gehad! Hij heeft me idd bericht, weliswaar een dag later maar dat maakt helemaal niets uit. Dank je wel! Liefs, de dame met haar afstudeeronderzoek (hopelijk weet je wie ik ben haha!).




Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem met medium Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 18 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Contact op woensdag, precies zoals je zei! Heel sterk hoe je steeds dag op dag ziet wanneer er contact komt en wat te verwachten!

Dank je wel!
Liefs ..




Ervaring van .... met medium Monique   Ervaring van .... met medium Monique   Ervaring van .... geplaatst op 14 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ho iMonique. Dank je wel voor je duidelijke reading en vooral ook voor je coaching. u hebt mij enorm verder geholpen, ik ga zeker aan de slag met wat je me gezegt hebt en ga dit ook echt op papier zetten. je bent een top medium!




Ervaring van Patsy met medium Monique   Ervaring van Patsy met medium Monique   Ervaring van Patsy geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique verschillende keren gebeld en tot nu alles uitgekomen. Goed in aangeven van tijd. Thanks Monique je bent een topper




Ervaring van Sabine Schindhelm met medium Monique   Ervaring van Sabine Schindhelm met medium Monique   Ervaring van Sabine Schindhelm geplaatst op 11 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is zo een rustgevende vrouw, voelde me echt goed na het gesprek en zal haar zeker terug bellen.
Heb ook minder spanningen en heb goed geslapen na lange tijd.

Liefs Sharida




Ervaring van Sharida met medium Monique   Ervaring van Sharida met medium Monique   Ervaring van Sharida geplaatst op 5 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Ik bel je regelmatig en meestal komt het uit als je een tijdstip geeft wanneer we elkaar fysiek ontmoeten net als deze week. Je had gezegd zaterdag zien jullie elkaar en ja hoor gisteren namiddag hebben we samen doorgebracht. Ik bel je spoedig weer voor het vervolg




Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 27 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Monique is al bijna 2 jaar mijn steun telkens weet ze me weer gerust te stellen als ik weer even het niet meer zie zitten .. ze is zo een luisterend oor maar is zo goed in haar voorspelling .. haar gidsen begeleiden haar zo goed, de tijdsaanduiding is zo juist .. je zei hij gaat je een berichtje sturen vandaag en morgen zijn jullie samen wel het klopte .. ga je nog vaak bellen als ik het even niet meer weet dank u voor alles , je bent een topper




Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke met medium Monique   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met medium Monique
  Ervaring met medium Monique
  Hey Monique je zag ons heel vlug elkaar terug zien en dit is ook zo gebeurd. Je had dus terug gelijk, bedankt hiervoor he. Nu op naar het volgende dat je voor me zag. Ik laat het weten hoor




Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline met medium Monique   Ervaring van Caroline geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden