Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Niamh
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Mijn krediet was op daardoor het einde. Opnieuw bedankt . Je geeft me steeds terug de moed. Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh,plots viel ik weg maar mijn belkrediet was op.Ik zal het je zeker laten weten als de voorspelling uitkomt.DANK U.




Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A met medium Niamh   Ervaring van A geplaatst op 9 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik weet niet hoeveel ik je kan bedanken. Ik weet dat het goed komt, soms verlies ik de hoop en de moed wel eens. Maar als ik jou bel weet ik dat het geluk op baan is naar mij. Je weet me telkens terug in mijn kracht te zetten. Ik bel je binnenkort terug. Heel veel liefs V.




Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V met medium Niamh   Ervaring van V geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Bedankt voor het gesprek, de belminuten waren op. Ik ben altijd blij als ik jou heb gehoord. Groetjes Evi .




Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi met medium Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, alweer bedankt om me gisteren tot rust te brengen. Ik voel me altijd volledig anders, beter, nadat ik jou gesproken heb. Heel bijzonder. Liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Maar jij hebt me terug tot rust gekregen in die korte 10 minuten tijd. Ik hou je op de hoogte van de ontwikkelingen maar ik geloof terug en ik vertrouw. Je bent fantastisch. Oneindig bedankt voor alles. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik kan in woorden niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben. Wat je ziet, wat je voelt. Zo een gave. Ik was vandaag de hele dag compleet overstuur.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 27 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, allereerst bedankt. Ik was compleet radeloos, maar wat een ongelooflijke energie heb je mij gegeven. Ik vertrouw terug dat alles goedkomt, we zijn verbonden en die inzichten binnenkort te krijgen. Ik wacht met veel spanning af. Hoop dat je andere voorspellingen ook mogen uitkomen. Heel veel liefs Val.




Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val met medium Niamh   Ervaring van Val geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, ik hoop dat je vanavond nog even online komt want de lijn was onderbroken. Veel liefs Val.




Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie met medium Niamh   Ervaring van Valerie geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Geweldig consult ,aan het bedankje kwam ik niet meer toe.vandaar langs deze weg Dank en Liefs J.




Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J met medium Niamh   Ervaring van J geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Ik wil je bedanken voor je ondersteunende gesprekken in een voor mij lastige tijd. Ik wil het opgeven en als ik jou gesproken heb, heb ik weer begrip, hoop en vertrouwen. Je blijft bij wat je zegt en helaas is tijd niet aan te geven. Ik vind je echt supergoed en het mooie aan je is dat je 1 vraag stelt en je aan 1 stuk door, door blijft praten en al me andere vragen komen hierdoor vanzelf aan de orde komen. Zo gedetailleerd, zo uitgebreid. Ik heb er echt veel gesproken maar jij bent echt de beste. maar ja je bent natuurlijk niet voor niets altijd in gesprek. Dank Niamh. Je afspraak van vanmiddag 13.00 u.




Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem met medium Niamh   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wat een geluk had ik jou eigenlijk te kunnen spreken. Na veel verzoekjes en pogingen eindelijk gelukt. Hoe alles is mislopen zag je perfecht. Hoe we ons voelen was je ook raak. ik hoop dat alles uitkomt en ik hem zal terug horen. Ik hou je op de hoogte. Fijne feesten. E.




Ervaring van E. met medium Niamh   Ervaring van E. met medium Niamh   Ervaring van E. geplaatst op 24 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Jij hebt inderdaad een gave. Er zitten hier een paar op de lijn die niet op de lijn zouden moeten zitten, mijn ervaring. Maar jij bent absoluut het bellen waard.




Ervaring van net met medium Niamh   Ervaring van net met medium Niamh   Ervaring van net geplaatst op 16 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Werkelijk de beste op de lijn. Vol verbazing mogen luisteren ik hoop dat al uw voorspellingen mogen uitkomen. Sorry mijn tegoed was op.




Ervaring van XL met medium Niamh   Ervaring van XL met medium Niamh   Ervaring van XL geplaatst op 29 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Super goed. Heel invoelend .




Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. met medium Niamh   Ervaring van S.D. geplaatst op 18 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Wauw, dat was gewoonweg geweldig. Het gesprek wat betreft de Tweelingziel relaties. Geweldig.

Namaste Niamh????????????

Groetjes uit Nederland.




Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. met medium Niamh   Ervaring van A. geplaatst op 12 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dankuwel lieve Niamh voor alles. U bent een schat van een vrouw die de dingen heel goed ziet en kan omschrijven. Elke keer als ik u spreek geeft u mij hele goede inzichten en adviezen. U bent een hele steun voor mij in mijn proces. Ik ga werken aan mijn vertrouwen in mezelf. Liefs S.




Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S geplaatst op 27 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, 5 sterren zijn niet voldoende om aan te geven hoe goed u bent. U voelt alles feilloos aan, met niks meer dan een naam en de energie van de persoon die u aan de lijn heeft. Ik had u de eerste keer per toeval aan de lijn, misschien was het wel meer dan toeval haha. Ik hoop u binnenkort te kunnen vertellen dat alles precies gelopen is zoals u zei. U bent echt een aanrader voor een ieder die met vragen en/of twijfels zit. Dikke knuffel.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste, dit was duidelijk, uiterst gedetailleerd en zonder onzin. Erg verhelderend, een aanrader.




Ervaring van patrick met medium Niamh   Ervaring van patrick met medium Niamh   Ervaring van patrick geplaatst op 14 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Beste Niamh, ik belde u een paar dagen geleden voor het eerst op. U vertelde meteen wat u zag en gaf zelfs bepaalde details door. Deze bleken allemaal te kloppen. Zelfs datgene wat u aangaf dat een vrouw een 'stoorzender' is op relationeel gebied. Ik ben ermee aan de slag gegaan om dat weg te werken. Ik bel u weer op wanneer ik er klaar mee ben zodat u weer kunt kijken hoe u de situatie ziet.




Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame met medium Niamh   Ervaring van De spirituele dame geplaatst op 8 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, bedankt voor het fijne gesprek en uw goede inzichten. U heeft zo n prettige energie en ben altijd weer blij als ik u heb gesproken. Liefs de gevoelige vissen.




Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S met medium Niamh   Ervaring van S geplaatst op 19 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Vind je zo een lieve. Dank voor alles. D.




Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D met medium Niamh   Ervaring van D geplaatst op 21 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  zeer enthousiaste vrouw, concrete situaties waarvan ze absoluut niets kon weten, had geen informatie nodig.
Duidelijk, to the point. Zeer gerustgesteld door haar aanvoelen.
Zij is een vrouw met een uitzonderlijke gave.
toeval ?.




Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval met medium Niamh   Ervaring van toeval geplaatst op 13 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Je sprak over een wijze vrouw met belangrijke informatie (nu zal je weten wie ik ben). We gaan beiden naar een begrafenis zaterdag. Dat is het misschien.




Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d met medium Niamh   Ervaring van d geplaatst op 23 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  We spraken elkaar gisterenavond (zondag). ik kwam per toeval bij je uit (zonder voorkeuze te hebben ingetoetst), in 1 woord: WOW. Zonder informatie en kennis vooraf, sprakeloos ben ik.




Ervaring van M met medium Niamh   Ervaring van M met medium Niamh   Ervaring van M geplaatst op 20 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  BAM, in een kort consult noemt Niamh even 3 zaken die gewoon helemaal aan de orde zijn, zonder haar iets gezegd te hebben. Ik hoop zo dat jouw voorspellingen net zo scherp zijn. Ik werd er zo blij van.




Ervaring van Nl met medium Niamh   Ervaring van Nl met medium Niamh   Ervaring van Nl geplaatst op 18 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Helaas waren mn credits op. Bedankt voor je inzichten.




Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda met medium Niamh   Ervaring van Esmeralda geplaatst op 13 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Niamh, je bent heel zuiver. Wat ik fijn vind aan je is dat je meteen to the point komt. Je beantwoordt de vraag van de klant. Punt. Je gaat niet een hele andere draai proberen te geven. Naam/ leeftijd/geb. datum heb je niet eens nodig. Je bent the real deal. Begripvol en zachtaardig, maar direct en duidelijk met respect voor de ander aan de lijn. Ik kan niet wachten om een getuigenis te plaatsen dat je gelijk had. Ik vertrouw erop.




Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem met medium Niamh   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  lieve Niamh,
dankjewel voor het antwoord, was niet in de mogelijkheid om die telefoon te nemen, nog niet op mijn juiste bestemming. Ik neem zeker later volgende week contact met je op, of plaats een belverzoek als het me niet lukt, dan zal ik ook het tipje van die sluier oplichten. dankje ik zal zeker genieten van mijn uitstapje. ik wens jou een heel mooie avond toe. Namasté Kris.




Ervaring van kris met medium Niamh   Ervaring van kris met medium Niamh   Ervaring van kris geplaatst op 12 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Dankjewel Niamh voor je emailreading. To de point, Je schrijft wat je ziet en aanvoelt, voelt volkomen vertrouwelijk aan met kennis van zake, geen loze voorspellingen, maar waarnemingen waar je iets aan hebt. Met de nodige herkenningspunten zodat je alles kunt plaatsen.Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Ph met medium Niamh   Ervaring van Ph met medium Niamh   Ervaring van Ph geplaatst op 5 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh, dankjewel voor de mooie woorden. Inderdaad word ik op heel veel vlakken beknot. Heb ergens wel een vermoeden waar die blokkade kan zitten. Graag ga ik verder in op deze blokkade en hoe eraan te werken, via een telefonisch gesprek. Je bent een knappe dame, dankjewel. Ik hoor je graag terug via telefoon. Krista.




Ervaring van Krista met medium Niamh   Ervaring van Krista met medium Niamh   Ervaring van Krista geplaatst op 18 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niahm

Vandaag jou uitgebreid gesproken. Je voelt zaken scherp aan en hebt mij hele mooie veranderingen voorspeld. Ik ga je adviezen in uitvoering brengen en zo de positiviteit bevorderen. Ik hou je op de hoogte. Je bent een heel prettig medium om mee te bellen. Groet en hopen op veel beter.




Ervaring van Onverwachts met medium Niamh   Ervaring van Onverwachts met medium Niamh   Ervaring van Onverwachts geplaatst op 28 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Lieve Niamh,
Gisteren met jou een heel mooi gesprek gehad. Je gaf me een andere kijk op sommige stukken waar ik nog door moet, legt ook op stukken kaartjes apart. Je bent een lieve dame, blij dat ik je nog eens kon bereiken, omdat je niet zo heel veel online bent. Super, je bent iemand bij wie ik me op het gemak voel .
en je ziet tevens heel wat in de kaartjes. ik wens jou een heel fijne dag toe .




Ervaring van krista met medium Niamh   Ervaring van krista met medium Niamh   Ervaring van krista geplaatst op 20 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met medium Niamh
  Ervaring met medium Niamh
  Toch snel even de tijd nemen om mijn bewondering neer te schrijven. de manier waarop je dingen neerzet is absoluut onnavolgbaar. Steeds opnieuw de nagel op de kop. Dingen die ik totaal niet verwacht komen uit tot op de dag. chapeau en vooral bedankt.




Ervaring van collega met medium Niamh   Ervaring van collega met medium Niamh   Ervaring van collega geplaatst op 26 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden