Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Odette
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel. Ik vond het weer een heel fijn gesprek. Bedankt voor de tips. Dit ga Ik zeker oppakken. .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 10 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, ik gaf namen. En jij gaf het hele verhaal tot in detail aan. Wat er nu speelt, hoe er gehandeld is. Heb al het vertrouwen in jou omschrijving van de toekomst. Ben nog steeds zeer onder de indruk van je.




Ervaring van C met medium Odette   Ervaring van C met medium Odette   Ervaring van C geplaatst op 3 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Hoi, ik had je net aan de lijn en je bent een topper. Bedankt.




Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, van de vele consulten ben jij de meest toonaangevende en hebt als enige werkelijke details voorspeld op een wijze, die ook nog eens helpt. Geweldig bedankt en allicht tot een volgend contact. Je bent echt goed.




Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 30 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette, onze rechtszaak is precies verlopen zoals u het gedetailleerd uitgelegd had. Echt top. U bent een zeer goede ziener. X.




Ervaring van O. met medium Odette   Ervaring van O. met medium Odette   Ervaring van O. geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske met medium Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Whouw, wat een reading. Dit was super bijzonder. Dank je wel engeltje.




Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien met medium Odette   Ervaring van karolien geplaatst op 31 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette,
ik probeer al heel lang contact op te nemen , maar krijg nooit te maken. Is het mogelijk om afspraak te maken?
Ik hoor het graag.




Ervaring van Nana met medium Odette   Ervaring van Nana met medium Odette   Ervaring van Nana geplaatst op 11 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,
Ploep.en weg was je ineens.
Wil nog even dank je wel zeggen voor het gesprek. Wederom weer heel gedetailleerd. En dingen die je echt niet kon weten. Super.
Ik bel gauw weer voor meer inzichten.




Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette je bent en komt voor mij over als een professional, overtuigend, nuchter en bovenal betrouwbaar. Je schetst snel en uiterst nauwkeurig de situatie, zonder na te laten welke gevoelens er spelen. Dank voor je fraaie uiteenzetting. Graag tot een volgend contact, je hebt me opnieuw bijzonder geholpen. Nogmaals dank.




Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn met medium Odette   Ervaring van Glenn geplaatst op 25 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette. Het was geweldig wat je zei over mogelijke projecten en mijn gedachten hieromtrent. Niemand weet hierover: zat louter in mijn hoofd. Jij wist het er alweer uit te halen. Jij wist te beschrijven wat ik zelfs nooit heb uitgesproken. Tjonge, zoals ik zei: ik bel al beter met jou dan met een boekhouder :). Enfin, je bent intussen ( is ook al 4 j. en nu schrik je waarschijnlijk zelf) een toeverlaat en vertrouwenspersoon voor mij. Je bent geweldig. Jij laat iemand lachen en huilen van ontroering. De perfecte combinatie. LU xx.




Ervaring van je weet wel wie met medium Odette   Ervaring van je weet wel wie met medium Odette   Ervaring van je weet wel wie geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste M.ke,

Heel hartelijk dank voor jouw mailtje dat je via Support naar mij hebt gestuurd.
Ik vind het zo sympathiek en attent.

Ik wens je heel veel succes met je studie.

Warme groet, Odette.




Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 18 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zojuist gesprek gehad met deze dame .beetje aangenaam persoon. Wat ze vertelde tja kan me helemaal niet plaatsen. Als het uitkomt odette zal ik je zeker laten weten.




Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette jammer dat je zolang aan de telefoon consult geeft. dat je ni bereikbaar bent voor anderen. saba.




Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba met medium Odette   Ervaring van Saba geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Zeer gedetailleerd, altijd met hetzelfde geduld. Meelevend kijkend naar de gebeurtenissen. Mooi. Dankjewel.




Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien met medium Odette   Ervaring van Evelien geplaatst op 27 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dankbaar dat het precies zo gegaan is zoals je verzekerde dat het zo zou gaan. Twee dagen na het consult is het exact gegaan zoals je zei. Dank je wel voor je bijzondere gave en het vertrouwen wat je me daardoor hebt kunnen geven na een hele lange tijd.




Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem met medium Odette   Ervaring van Anoniem geplaatst op 24 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, heel veel dank voor het prachtige consult vanavond 7 januari. Alles kon ik plaatsen. Ben wel even van slag geweest, moest echt laten bezinken. Rest mij alleen nog maar volledig over te geven aan mijn pad.




Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M met medium Odette   Ervaring van M geplaatst op 7 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Dank je wel Odette, nu kan ik toch rustig slapen. Slaap lekker.




Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB met medium Odette   Ervaring van EB geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Afgelopen maanden heb ik je een aantal keren gesproken over een context. Ik kon het nog niet direct plaatsen omdat het nog moest gebeuren. Afgelopen week moest ik meteen aan je denken want de voorspellingen kwamen op een chronologische vertelwijze uit. Hierbij heb ik de volste vertrouwen gekregen dat het in de toekomst ook goed gaat verlopen. Je bent nml 1 vd weinige mediums die het accuraat kan vertellen. Dank je wel voor je zuivere reading. Liefs, FF.




Ervaring van FF met medium Odette   Ervaring van FF met medium Odette   Ervaring van FF geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve medium Odette, Wat heb jij een gave. Je bent voor mij nummer 1 en meer dan vijf sterren waard. Meerdere voorspellingen zijn uitgekomen, maar deze van mijn nieuwe baan was een superlegging en heb je goed gezien. Ik heb de job en begin in januari 2019. Zo gedetailleerd jij het kan vertellen kan jij als enige. Het staat niet in je profiel maar jij bent ook een sublieme mental coach voor mij. Door jou kan ik weer verder en ben ik altijd dankbaar dat ik je mag spreken. Medium Odette dankjewel voor jouw mooie consulten en voor nu wens ik je fijne feestdagen en nog meer mooie voorspellingen voor 2019. Groet, Lilian.




Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian met medium Odette   Ervaring van Lilian geplaatst op 20 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  bedankt odette.




Ervaring van Geralda met medium Odette   Ervaring van Geralda met medium Odette   Ervaring van Geralda geplaatst op 13 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bijzonder goed en bijzonder aardig.
Ik ben heel blij dat ik je mocht spreken.




Ervaring van Magda met medium Odette   Ervaring van Magda met medium Odette   Ervaring van Magda geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Een geweldig zuiver consult.
Duidelijk, verhelderend, bevestigend.
Zo mooi hoe je de persoonlijke ontwikkelingen en verdere vooruitzichten verwoorde.
Voelt goed en geeft rust.
Dankjewel Odette.
Namaste.




Ervaring van WJ met medium Odette   Ervaring van WJ met medium Odette   Ervaring van WJ geplaatst op 28 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Sorry dat de verbinding was verbroken. bel min waren op maar ik ga weer een afspraak met uw maken voor een langer gesprek met uw hoop dan dat ik een stukje verder ben. en dank uw wel voor het korte gesprek met uw groet e .




Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E met medium Odette   Ervaring van E geplaatst op 11 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette

Ergens in de eerste helft van augustus heb ik jou gesproken. Je sloeg toen spijkers met koppen en hebt mij heel veel rust gebracht.
Ik hou je zeker op de hoogte.




Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie met medium Odette   Ervaring van Sophie geplaatst op 26 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette,

Hierbij voor jouw 1000 sterren. Voorspelling ivm met mijn dochter is uitgekomen.
u bent een top paragnost. Ik hoop dat de andere voorspellingen ook gaan uitkomen :) bedankt voor u hulp en tot gauw.


Groetjes van mevrouw die de hele avond zat te wachten dat u online zou komen.
De aanhouder wint.




Ervaring van Xx met medium Odette   Ervaring van Xx met medium Odette   Ervaring van Xx geplaatst op 19 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Superbedankt weer voor het consult .




Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby met medium Odette   Ervaring van Gaby geplaatst op 30 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette, ik kom er voorlopig helaas niet doorheen om u te bereiken. Moet een snellere telefoon hebben denk ik. Haha. Er zijn een paar ontwikkelingen geweest in de situatie die ik graag aan u wil vertellen. Wellicht krijg ik u binnenkort wel aan de lijn. Jammer om te lezen dat u ziek bent geweest. Hopelijk benf u nu weer helemaal opgeknapt. Tot gauw.




Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique geplaatst op 10 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve bellers,

De afgelopen dagen ben ik behoorlijk ziek geweest.
Aan allen die met mij een afspraak hadden gemaakt: Ik heb jullie helaas niet kunnen waarschuwen dat ik niet aanwezig kon zijn.
Ik vind het heel naar dat jullie voor niets op mij hebben gewacht. Het was overmacht.
Vanaf woensdag 6 juni ben ik weer en zal ik iedere avond en middag aanwezig zijn.

Tot horens.

Hartelijke groeten,

Odette.




Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette met medium Odette   Ervaring van Odette geplaatst op 5 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette is super goed en heel bijzonder hoe ze inzicht geeft. Altijd druk bezet. De moeite waard. Thnx lieve Odette voor je steun en positiviteit. I.




Ervaring van I met medium Odette   Ervaring van I met medium Odette   Ervaring van I geplaatst op 19 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette,

Mijn excuses, de credits op.(gesprek van 11-5, laat in de avond) Bedankt voor het consult. Kon weer zoooveel dingen plaatsen.
Vertrouwen.dat is het sleutelwoord ;).
Tot gauw weer.




Ervaring van R met medium Odette   Ervaring van R met medium Odette   Ervaring van R geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Lieve Odette, de manier waarop u de informatie brengt, is heel rustgevend. U geeft aan dat ik geduldig moet zijn ( niet mijn sterkste kant). Ik hoop dat de vriendschap die er zal ontstaan, net zo waardevol voor hem zal zijn. Ik bel u zodra ik nieuws heb, of het even stijf sta van de zenuwen.

Dikke knuffel,
Monique.




Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique met medium Odette   Ervaring van Monique geplaatst op 1 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Bizar hoeveel details zij naar voren kan halen die ze niet kan weten.
En elke keer komt het op hetzelfde neer. En krijgt ze ook gelijk.
Hoop ook zo dat dat nu weer het geval is.
Dank je wel Odette.




Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. met medium Odette   Ervaring van R. geplaatst op 1 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Beste Odette, ik heb je vandaag de eerste keer gesproken en ik heb geweend met wat jij vertelde. Jij gaf mij een duidelijk beeld van het 'waarom' en wat er nog zou gebeuren.
Jij bent een lieve vrouw, duidelijk en oprecht in jouw uitleg. Ik dank je.




Ervaring van R met medium Odette   Ervaring van R met medium Odette   Ervaring van R geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met medium Odette
  Ervaring met medium Odette
  Odette, je bent een fijn persoon om mee te praten en heel begripvol. Ik hoop dat wat je ziet ook werkelijkheid wordt. Je bent een schat van een mens en hartelijk bedankt voor fijne, rustgevende en openhartige gesprek. Heel veel liefs .




Ervaring van Angelique met medium Odette   Ervaring van Angelique met medium Odette   Ervaring van Angelique geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden