Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sharida
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Superfijn de gesprekken met jou Sharida, het voelt vertrouwt en als thuiskomen. Ik kan weer vooruit. Je bent echt een aanrader, blij met jou.
Liefs, van de andere dame met een fijne stem ; ).




Ervaring van B met medium Sharida   Ervaring van B met medium Sharida   Ervaring van B geplaatst op 5 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Zo lief, zo raak, zo eerlijk.wat een fijne vrouw. Alles wat je me voorspeld heb is uitgekomen. Dank je wel voor wie je bent. Liefs L.




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Hi Sharida, sorry dat de verbinding werd verbroken maar wil je bij deze nog even bedanken voor het gesprek net. Je bent een meerwaarde voor deze lijn en je bevestigt eigenlijk wat ik weet/voel. Je bent erg goed in wat je doet naast dat je een schat van een vrouw bebt, met het hart op de goede plek. Ik bel je gauw weer. Dank.




Ervaring van rita met medium Sharida   Ervaring van rita met medium Sharida   Ervaring van rita geplaatst op 20 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida fijn U weer gesproken te hebben, ben weer helemaal gerust gesteld en ik heb weer vertrouwen in mijn situatie dankzij u. Ik geef het nog zeker niet op.vU bent een Topper. Bel U snel weer, veel liefs San.




Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Bedankt lieve Sharida, het gesprek viel uit maar wilde u nog bedanken. Zal nog even geduld moeten hebben voor de geheimen die uit zullen komen haha. Weet ook ergens dat het goed zit. Ik hou u zeker op de hoogte. Bedankt en veel liefs.




Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia met medium Sharida   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met medium Sharida   Ervaring van A met medium Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Je voorspelling is uitgekomen van mijn crush in New York. Hij heeft inderdaad contact gehad met een meisje paar maanden terug. Ik bel je zo om na te gaan.




Ervaring van Nunu met medium Sharida   Ervaring van Nunu met medium Sharida   Ervaring van Nunu geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve Sharida bedankt voor het fijn gesprek dat we hebben gehad,je hebt me weer de nodige energie gegeven om verder te gaan en vertrouwen te houden in mijn situatie.Je bent echt, een zuiver en eerlijk medium en slaat de spijkers echt op de kop,ik bel je snel weer terug
Liefs San.




Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San met medium Sharida   Ervaring van San geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Lieve sharida,

Je bent een heel mooi en oprecht medium. Jou voorspellingen komen uit.
Je bent puur en een mooi mens.
Bedankt dat je er bent. Sharida verteld waarheid en ik ben heel erg blij dat ik haar heb mogen ontmoeten.

Bedankt lieve topper .




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Super lieve vrouw.eerlijk oprecht en verteld precies wat er speelt. Ik raad aan om haar zeker te bellen en je te laten verrassen.

Heel erg bedankt.

Liefs .




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met medium Sharida
  Ervaring met medium Sharida
  Zeer betrouwbaar medium. Aardig en invoelend op je situatie.




Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem met medium Sharida   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden