Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Sid
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dankjewel voor deze les, was erg leerzaam. Ik viel weer weg en het lukte niet meer terug te bellen. Ik ben mooi weggekomen, weet ik nu. Tot de volgende keer!




Ervaring van Over een oude zeur met medium Sid   Ervaring van Over een oude zeur met medium Sid   Ervaring van Over een oude zeur geplaatst op 8 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve, lieve Sid, ik heb je daarnet aan de lijn gehad. Een woord heb ik voor jou wauw. Jij bent zo correct, lief en hoopgevend . ONGELOFELIJK.
Ik ga je heel zeker nog contacteren, want dit was voor mij een TOP consult. Duizend maal dank xxx.




Ervaring van Tess met medium Sid   Ervaring van Tess met medium Sid   Ervaring van Tess geplaatst op 7 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid. Ik kan je niet genoeg bedanken wat je voor mij allemaal hebt gedaan. De manier hoe je details kunt meegeven zoals een persoon beschrijven of bepaalde situaties is spot on. Je blijft altijd consistent in je antwoorden over de situaties waar ik mee inzit. Jij hebt een unieke gave en ik bel je zeker nog. Een dikke aanrader.




Ervaring van Feline met medium Sid   Ervaring van Feline met medium Sid   Ervaring van Feline geplaatst op 4 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Woorden zijn niet genoeg om mijn dank uit te drukken. Op een moment dat ik het bijna voor bekeken hield zag ik jou naam en belde je in mijn wanhoop. Je liet me met je wijze woorden zien dat er toch een uitweg was en daar blijf ik je eeuwig dankbaar voor Daisy. Liefs en tot snel.. An




Ervaring van Angelique met medium Sid   Ervaring van Angelique met medium Sid   Ervaring van Angelique geplaatst op 20 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid,
je bent een kei. Je weet hoe het zit zonder dat je iets verteld wordt.
thx S.




Ervaring van Saar met medium Sid   Ervaring van Saar met medium Sid   Ervaring van Saar geplaatst op 15 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel Sid, supermooie reading gehad,.
Je hebt mijn bevindingen bevestigd.
Ik ga je zeker weer bellen, als t een beetje loopt zoals je hebt voorspeld
Gr. Happy girl








Ervaring van Happy girl met medium Sid   Ervaring van Happy girl met medium Sid   Ervaring van Happy girl geplaatst op 9 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, ik heb de baan zoals je had gezegd.
Heel sterk. Dank u wel. Liefs, Omata.




Ervaring van Omata met medium Sid   Ervaring van Omata met medium Sid   Ervaring van Omata geplaatst op 25 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Bedankt voor je bemoedigende woorden Sid. Nog ff doorzetten en geduld opbrengen. Je wist de situatie goed te benoemen en positief vond ik dat je zo vastberaden was. Ik laat je het weten als de gunstige voorspelling is uitgekomen. Groetjes Jeanet




Ervaring van Jeanet met medium Sid   Ervaring van Jeanet met medium Sid   Ervaring van Jeanet geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, ik moest even een berichtje achterlaten hoor. Jeetje, wat zat jij raak met jouw voorspellingen. Ik kon het een paar weken nog niet geloven maar jij was er heeel zeker van. En ja, gisteren de bevestiging gehad. Ik kan nu nog alleen maar meer vertrouwen op jou. Ik hou je zeker op de hoogte van het verdere verloop. Ontzettend bedankt lieverd. Liefs Gert




Ervaring van Gert met medium Sid   Ervaring van Gert met medium Sid   Ervaring van Gert geplaatst op 20 september 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dankjewel voor het fijne gesprek vanmorgen om 01.00u (16/7) voor je duidelijke uitleg mbt mijn energiestroom dat op een ander niveau aan het openen is terwijl ik dacht dat ik stil stond. Dankjewel voor het helpen herstellen van mijn vertrouwen.




Ervaring van Monica met medium Sid   Ervaring van Monica met medium Sid   Ervaring van Monica geplaatst op 16 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico met medium Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik heb twee keer gebeld.en ik was zo onder de indruk . De rust die je me gegeven hebt . Dank je wel voor dat wat je me door mocht geven .




Ervaring van Marit met medium Sid   Ervaring van Marit met medium Sid   Ervaring van Marit geplaatst op 17 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Je hebt het weer goed gezien Sid. Een aanrader voor iedereen die inzicht wil in de toekomst.




Ervaring van Janette met medium Sid   Ervaring van Janette met medium Sid   Ervaring van Janette geplaatst op 8 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Ik wil je bedanken voor je begeleiding en steun. fijn je weer aan de tel te hebben gehad .




Ervaring van Marc met medium Sid   Ervaring van Marc met medium Sid   Ervaring van Marc geplaatst op 30 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Voelt de situatie goed aan.
Vind Sid echt goed.

Liefs ,Bianca.




Ervaring van Bianca met medium Sid   Ervaring van Bianca met medium Sid   Ervaring van Bianca geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dag Sid,
Wat was het fijn u te spreken. Ik laat alles even bezinken maar zal u zeker weer eens bellen. Dank voor het fijne gesprek. Ik vond het enorm waardevol. Groetjes E.




Ervaring van E. met medium Sid   Ervaring van E. met medium Sid   Ervaring van E. geplaatst op 19 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, altijd zit jij goed .Dank je wel voor het bemoedigende en eerlijke consult.Tot horens.




Ervaring van Sanne met medium Sid   Ervaring van Sanne met medium Sid   Ervaring van Sanne geplaatst op 17 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, bedankt voor je heldere en duidelijke voorspellingen . Jij bent echt een top medium.




Ervaring van Marianne met medium Sid   Ervaring van Marianne met medium Sid   Ervaring van Marianne geplaatst op 5 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je wel lieve Sid. je hebt het altijd bij het juiste eind. Door jou krijg ik meer vertrouwen. Ben heel erg blij met jou op deze lijn.




Ervaring van Soraya met medium Sid   Ervaring van Soraya met medium Sid   Ervaring van Soraya geplaatst op 28 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  lieve Sid, wij hebben elkaar tijd geleden gesproken. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Dankjewel Manuela.




Ervaring van Manuela met medium Sid   Ervaring van Manuela met medium Sid   Ervaring van Manuela geplaatst op 19 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Je bent een engel en sorry dat ik plotseling moest ophangen. Ik bel je gauw terug en vertel je de status.
Fijne nachtrust en bedankt voor je adviezen .




Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid,

ik bel je al geruime tijd en je geeft me altijd een goed gevoel. Ik sta versteld van je voorspellingen . Respect.




Ervaring van Lizzy met medium Sid   Ervaring van Lizzy met medium Sid   Ervaring van Lizzy geplaatst op 6 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid, Het is altijd fijn om met jou een gesprek te hebben. Het heeft me even geduurd maar het was het wachten meer dan waard. Ik hou je op de hoogte hoe het verder loopt. Groetjes M.




Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M met medium Sid   Ervaring van M geplaatst op 2 april 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid is heel goed in mijn energie lezen. Heel wat kennis en inzichten. Een toeverlaat in deze moeilijke tijden.




Ervaring van Bo met medium Sid   Ervaring van Bo met medium Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 30 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Beste Sid, er is een voorspelling uit gekomen die jij een paar weken geleden had gezien, voorspeld. Je bent de beste.




Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 27 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Sid
Dankjewel voor je mooie consult. je hebt me zo geraakt.Altijd fijne gesprekken,je bent voor mij in ieder geval een kanjer.

Peter.




Ervaring van Peter met medium Sid   Ervaring van Peter met medium Sid   Ervaring van Peter geplaatst op 22 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Dank je Sid, voor je verhelderend gesprek en inzicht, heel fijn dat je een bevestiging kon geven over mijn verwachting en blijdschap. Liefs je collega Yvonne.




Ervaring van Yvonne met medium Sid   Ervaring van Yvonne met medium Sid   Ervaring van Yvonne geplaatst op 9 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hartelijk dank Sid, ik vind jou het allerbeste medium, ongelooflijk hoe je precies ziet wat er speelt en dat je dat heel helder weet te verwoorden. Dat geeft inzicht en rust. Wat een bijzondere gave.

C.




Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met medium Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert met medium Sid   Ervaring van Carolyn van de Wijngaert geplaatst op 18 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  helaas vielen we weg. De minuten waren op maar heel erg dankjewel Sid voor het gesprek ik hoop dat ik hierin het middelpunt kan vinden.




Ervaring van a. warmink met medium Sid   Ervaring van a. warmink met medium Sid   Ervaring van a. warmink geplaatst op 12 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Beste Sid, ik ben heel blij met jou. Jij loodste mij van een diep dal naar weer stralen en de toekomst helder voor me zien. Dank je wel.




Ervaring van Bo met medium Sid   Ervaring van Bo met medium Sid   Ervaring van Bo geplaatst op 6 januari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Hallo lieve sid, onwijs weer bedankt voor je inzichten. Ik ga aan de slag met jouw tips en vooral om naar het buitenland te gaan. Ik ga mijzelf eens op de nummer 1 plek zetten samen met mijn kind. Je hoort mij wel weer. Ik wens je een fijn weekend knuffels.




Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem met medium Sid   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, wat een super goed gesprek. Ongelofelijk, wat een gave heb jij. Een stevige knuffel. Tot gauw. Barbara.




Ervaring van Barbara met medium Sid   Ervaring van Barbara met medium Sid   Ervaring van Barbara geplaatst op 3 december 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Bedankt voor het verhelderende gesprek. Ik bel binnenkort zeker terug. Dank u wel voor de heldere inzichten, Marius.




Ervaring van Marius met medium Sid   Ervaring van Marius met medium Sid   Ervaring van Marius geplaatst op 23 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Lieve Sid, Hartelijk dank voor uw heel goede reading. Ik waardeer het enorm. Dank je. Groet, Anouk.




Ervaring van Anouk met medium Sid   Ervaring van Anouk met medium Sid   Ervaring van Anouk geplaatst op 12 november 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met medium Sid
  Ervaring met medium Sid
  Zoveel wat je me vertelde is al uitgekomen. Dank je wel voor het geven van deze inzichten.

Liefs
Sophie.




Ervaring van Sophie met medium Sid   Ervaring van Sophie met medium Sid   Ervaring van Sophie geplaatst op 28 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden