Home Ervaringen Rotterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Medium-rotterdam.nl


  De mediumlijn voor medium advies uit Rotterdam
Paswoord vergeten?
     
  Onze mediums in Rotterdam geven paranormaal advies en antwoord op uw levensvragen.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  mediums Daghoroscoop  Stier door  mediums Daghoroscoop  Tweelingen door  mediums Daghoroscoop  Kreeft door  mediums Daghoroscoop  Leeuw door  mediums Daghoroscoop  Maagd door  mediums
Daghoroscoop  Weegschaal door  mediums Daghoroscoop  Schorpioen door  mediums Daghoroscoop  Boogschutter door  mediums Daghoroscoop  Steenbok door  mediums Daghoroscoop  Waterman door  mediums Daghoroscoop  Vissen door  mediums
 
Maak een GRATIS medium-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen medium Zoya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze mediums in Rotterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze mediums uit Rotterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek medium?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per medium uit Rotterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een medium en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek medium nalezen.

Alle ervaringen die je op medium-rotterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze mediums uit Rotterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze mediums hier te plaatsen.

     

  Kies een medium en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya, kort maar super krachtig. Veel Dank Lieve Dame J.




Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met medium Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel met medium Zoya   Ervaring van Vroege maandagochtendvogel geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya,

Hartelijk dank voor het mooie gesprek. Ik belde gespannen en hing ontspannen op. Ik sta nu weer volledig in mijn kracht.




Ervaring van E met medium Zoya   Ervaring van E met medium Zoya   Ervaring van E geplaatst op 17 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Zoya, je bent de beste. Je hebt mij kunnen kalmeren, met uw wijsheid en uw hulp. Dank je wel Zoya, we horen elkaar nog. Liefs Sabine.




Ervaring van Sabine met medium Zoya   Ervaring van Sabine met medium Zoya   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Heel lief en Duidelijk, waar anderen zeggen geen contact meer, geef jij duidelijk inzicht in zijn proces en dat het nog ff kan duren, en zo voel ik het ook.
Correct ingevoeld .




Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 31 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Wat een geweldige vrouw. en echt ze heeft me hart gestolen. Ze is zo lief en ze ptlraat met zoveel gevoel. Hoop dat het waarkomt wat ze zegt.geweldige vrouw wauwww.




Ervaring van Sunita met medium Zoya   Ervaring van Sunita met medium Zoya   Ervaring van Sunita geplaatst op 11 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Wat een geweldige en lieve vrouw. Zegt hoe ze het ziet en maakt er geen goed nieuws show van als dat niet zo is. Ik ben erg blij dat ik haar gesproken heb. Nu uiteraard hopen dat het uitkomt wat ze voorspeld heeft. Ik ben in elk geval wat rustiger sinds het gesprek.




Ervaring van EM met medium Zoya   Ervaring van EM met medium Zoya   Ervaring van EM geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Een aangenaam gesprek, praktisch advies. Correct en duidelijk in haar consult.




Ervaring van Sarah met medium Zoya   Ervaring van Sarah met medium Zoya   Ervaring van Sarah geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Dag Zoya
Top hoe jij direct de situatie aanvoelt, ik sta er versteld van. En ook het contact met overledenen.
Echt een aanwinst op de lijn.
Veel succes
Liefs.




Ervaring van Kat met medium Zoya   Ervaring van Kat met medium Zoya   Ervaring van Kat geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Vandaag telefoon consult gehad met Zoya. Super Lieve dame, voelde direct de situatie aan zonder ik ook maar iets vertelde. Wat de voorspelling bevatte, zal ik natuurlijk nog even moeten afwachten. Maar hou je zeker op de hoogte en ja ik had het zelfde gevoel over de situatie. Maar die heb jij dan bevestigd zonder ook maar van iets op de hoogte te zijn. Wouw toppertje, bedankt.




Ervaring van Anja met medium Zoya   Ervaring van Anja met medium Zoya   Ervaring van Anja geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Lieve Zoya, wat ben jij een warm, lief en goed en snelvoelend medium. Ik heb weer moed en vertrouwen door jou.




Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem met medium Zoya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  


Ervaringen van bezoekers met medium Zoya
  Ervaring met medium Zoya
  Hey, wat kreeg jij veel door en het klopte ook van dingen die ik al wist. Je bent zuiver en een echte aanwinst op de lijn jij bevestigde mijn voorgevoelens dank je wel.




Ervaring van Christelle met medium Zoya   Ervaring van Christelle met medium Zoya   Ervaring van Christelle geplaatst op 2 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoya  



 

Ervaring over onze mediums plaatsen

Home

Medium-rotterdam.nl - ervaring schrijven over medium
 
  Kies een medium Kies een medium:  
  Waardering overmedium Waardering:          
  Naam voor Medium-rotterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Medium-rotterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met medium Uw ervaring:  
  Code medium Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Medium-rotterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Medium worden